Pride Cruise 2.4.2017

 

Keväälle suunniteltu Pride Cruise joudutaan perumaan vähäisen varausmäärän vuoksi. Risteily oli tarkoitus järjestää ensimmäistä kertaa Europalla 2.4.2017. Lehtimäki Matkat ottaa yhteyttä kaikkiin matkan varanneisiin. Tänä vuonna Priden henki elää entistä voimakkaammin, eikä suvaitsevaisuus ja yhdenvertaisuus ole koskaan ollut näin paljon läsnä.
Emme halua unohtaa Cruisea ja sen värikästä juhlakansaa. Ehkä palaamme vielä tulevaisuudessa uudenlaisen tapahtuman muodossa. Eläköön sateenkaaribileet ja yhdenvertaisuus <3 <3 <3


_______________________________

Suomen suurin pop-tähti Antti Tuisku, Derrick Barry, diskokuningatar Eini ja muut huippuesiintyjät!

Maailman menestynein Britney Spears imitaattori Derrick Barry (USA) nähdään nyt ensi kertaa Suomessa. Hän on yhdennäköisyydellään valloittanut itse Britneyn. Barry kiertää oman shown’sa kanssa, mutta hänet on nähty myös America’s Got Talentissa, lavalla Madonnan kanssa sekä Eminemin ja Katy Perryn videoilla.

Suomen suurin pop-tähti Antti Tuisku ei jätä ketään kylmäksi ja pistää risteily-yleisön keinumaan varmuudella. Illan itseoikeutettu diiva on diskokuningatar Eini! Glamouria ja glitteriä sekä kansainvälisiä ja kotimaisia tähtiä vilisevät myös Suomen parhaiden drag artistien show’t. Divet Show on palkitun Marko Vainion luoma kansainvälisen tason show. Viihdyttävä Jukka K esittää taatulla taidolla ajankohtaisia, televisiosta ja lehdistä tuttuja kasvoja. Lavalla nähdään myös drag-skenen kestotähtien Jarkko Valteen ja Osku Heiskasen ShoWhat-esitys, joka on viihdyttänyt drag-taiteen ystäviä jo 18 vuoden ajan.

Illan isäntänä ja juontajana nähdään Subilta tuttu Kristoffer Ignatius.

Kuten arvata saattaa, tässä on vasta osa kokonaisuutta! Lisää on tulossa ja niitä yllätyksiä kisoja unohtamatta!

Risteily on avoinna jokaiselle, tervetuloa! Kaverit messiin :) Muista seurata meitä myös Instagramissa: instagram.com/pridecruise #pridecruise

www.pridecruise.fi

Location